tirsdag 5. juli 2016

CR "Monkeygym" på nordsjøens gode gamle Statfjord B 

14 daga på og 4 uker av betyr attn må gjørra en god innsats offshore for å oppretthold fingerstyrken, om det ska sendes nå iløpet av friperioden. Derfor har metolius bjelken blitt med ut på jobb å blitt ett fast interiør ilag med andre heimlaga pinche og klemmesaker. Gymmet vart et svalt, bortgjømt HVAC rom ( ventilasjonsrom ) i boligkvarteret.


Som en ser på bildet, mørket og triverlig! Her går det i frenchies, deadhang, "one-arm-lock-of" og mere snodige greier. Det crimpes, pinches, slopes og bucets med og uten ekstra belastning heilt til armene er knallharde og fingrene popper.


                                                                           Crimp!


                                                           Pinch! Nedtråkka Sanuks ( tøfflan )


På sommars tid så går det ant å sleng på seg shortsn hvis økta tesvare det. Smeltensokka aka Hydrolabba som dem bli kalt heime er obligatorisk på grunn av stålgolvet! Med Ipadn som motivator blir det brukt nånn tima her iløpet av dem 14 daga ute på jobb. Så hvis det e nånn som slit med motivasjon for å tren, tenk på kor enkle forhold som ska te får å få te ei god treningsøkt. Med det så har eg no ei uke igjen på jobb, rekk nok ett par økte te her får det ska heim å prøv seg på nye prosjekt, vi klatres fåsds!